Aanbod voor lotgenoten

Er zijn drie dingen waar je voor terecht kunt

  • Persoonlijke coaching
  • Groepsbijeenkomsten
  • Schrijfcoaching

Persoonlijke coaching

Naast mijn opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener ben ik opgeleid als coach en heb daarna nog een NLP master opleiding gedaan. Maar mijn belangrijkste kwalificatie is volgens mij dat ik zelf seksueel misbruik heb meegemaakt. Daardoor heb ik soms aan een half woord genoeg en vraag ik door waar anderen wellicht terugdeinzen.

Coaching kan bij mij in de praktijk in Arnhem of via Skype plaatsvinden. Wil je meer weten? Klik hier

Groepsbijeenkomsten

Het eerste groepje ‘Samen helen’ is twee maanden geleden van start gegaan. Aan de hand van mijn eerste boek bespreken we met een groep van maximaal 8 mensen thema’s rondom seksueel misbruik. Praten met lotgenoten over wat je tegenkomt, thema’s bespreken die voor iedereen herkenbaar zijn en steun hebben aan elkaar. Dat is waar ‘Samen helen’ over gaat. Wil je meer weten? Klik hier

Schrijfcoaching

Er zijn twee manieren waarop je schrijfcoaching kunt inzetten:

  • Jij bent klaar om je verhaal te vertellen aan de wereld en je wilt beter leren schrijven, je verhaal goed voor het voetlicht brengen
  • Je wilt gecoached worden zonder te hoeven praten, zonder iemand in de ogen te hoeven kijken: schrijven is voor jou een veilige manier van werken.

Natuurlijk zijn deze twee groepen niet strikt gescheiden, maar ze vragen wel iets heel anders van mij als coach. Daarom zijn er twee aanbiedingen. Voor mensen uit de eerste groep kost de coaching geen geld. Ik leer je van alles over bloggen en in ruil daarvoor mag ik jouw verhaal publiceren op mijn website.

Wil je via de mail, een chatprogramma of Whatsapp gecoached worden, dan gaat dat tegen betalling. Ik maak een inschatting van hoeveel tijd ik er mee kwijt ben en jij betaalt het normale uurtarief (65 euro)