Home

Ik ben Ivonne Meeuwsen

Ivonne MeeuwsenAls een ervaren coach, hulpverlener heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van seksueel misbruik. Ik heb een online-coachingspraktijk sinds 2004 en daarnaast heb ik een praktijk aan huis in Arnhem.

Deskundigheidsbevordering voor hulpverleners

Professionals kunnen bij mij terecht voor supervisie, consulten en deskundigheidsbevordering rondom het thema seksueel misbruik en alle aanpalende problematiek.

Netwerk hulpverlening na seksueel misbruik

Samen met Agnes van der Graaf beheer ik de website ‘Hulpverlening na seksueel misbruik’. Daar brengen wij het aanbod van therapeuten die zich richten op seksueel misbruik als thema bij elkaar. Vanuit dit netwerk organiseren we ook themadagen en netwerkbijeenkomsten. Meer hierover kun je vinden op de website van het netwerk Hulpverlening na seksueel misbruik

Lezingen

Je kunt mij boeken voor lezingen over seksueel misbruik. Daarbij combineer ik op unieke wijze mijn eigen ervaringen als kind met mijn ervaring in de hulpverlening als hulpvrager én als professional. Het resultaat is een leerzame, inspirerende en vooral rakende mix van persoonlijke ervaring, wetenschappelijke kennis en praktische knowhow.