Coaching bij seksueel misbruik

De focus bij mijn coaching ligt op de invloed van het verleden op het heden. Waar ik goed in ben, is het leggen van verbanden. Als ervaringsdeskundige weet ik wat de invloed is van ervaringen van toen, op hoe je nu in het leven staat. Daarnaast is het ook gewoon een talent van me om verbanden te leggen.

Bewustzijn en inzicht als eerste stap van helen

Ik raad mensen die bij mij in begeleiding willen aan om eerst mijn boek ‘Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij’ te lezen. Het boek geeft overzicht en biedt je hoop. Het maakt je bewust van de invloed van seksueel misbruik op alle levensgebieden. Hoe vaak ik niet gehoord heb: ‘Oh, dus ook dát heeft met het seksueel misbruik te maken!’

Kennismaken via mijn boekcoaching om te helen

Het boek geeft ook een aardig idee van wie ik ben als mens. Als je hulp zoekt bij het verwerken van seksueel misbruik, is de klik met je hulpverlener één van de belangrijkste zaken. Als het niet klikt, kun je beter stoppen en een ander zoeken. Het boek is een laagdrempelige manier om mij alvast te leren kennen. Na het lezen is de drempel om coaching te vragen vaak ook al lager.

Coaching via Skype of in Giesbeek

Coaching via Skype (of in Giesbeek) is geen ‘programma’ met een ‘protocol’. Een echt mens heeft behoefte aan echt menselijk contact. De computer is daarbij een handig hulpmiddelen voor mensen waarvoor Giesbeek te ver weg is om geregeld naar toe te gaan. Coaching gaat over jou en wat jij nodig hebt om verder te kunnen, om je verleden echt een plekje te geven.

Wat kost coaching?

Een kennismakingsgesprek kost € 75,00 en duurt twee uur, als er meer tijd nodig is kost dat €25,00 per half uur extra. Mijn coaching kost € 75,00 per uur. Een adviesgesprek over welke vorm van hulpverlening voor jou handig zou zijn op dit moment kan ook. Ook dat kost € 75,00 en duurt maximaal twee uur.

Wil je meer informatie? Stuur even een berichtje via het contactformulier