Review #ikluister helden wandeling – Julia

Evaluatie #ikluister helden wandeling

Ik kijk heel positief terug op deze ervaring. Afgelopen week besprak ik het ook in therapie. De dag zelf was pittig, het teruglezen en corrigeren ook. Maar desondanks ben ik zo veel dichter bij mezelf komen te staan. Ik heb erkend dat wat ik mee heb gemaakt niet normaal is en dat is voor mij één van mijn belangrijkste stappen geweest. Opkomen voor mijn grens en voor mezelf gaan staan.
Er komt nu ruimte voor het benoemen van gevoel, het benoemen van emoties en het stukje bij beetje te gaan verwerken. Het verteld hebben schept rust, heeft overzicht gegeven in de chaos die ik voel. Het vertellen van mijn verhaal heeft me inzichten gegeven om in therapie mee aan de slag te kunnen.
Ik ben je ongekend dankbaar voor deze kans en voor de goede begeleiding. Ik ben gaan voelen, iets wat ongekend eng is en waar ik me soms geen raad mee weet.
Het betekent heel veel voor me in mijn stukje proces nu.
Heel veel liefs,
Julia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.