Schrijven over seksueel misbruik voor lotgenoten

Schrijven is één van de vele mogelijkheden om te helen. Daarom kun je bij mij terecht voor persoonlijke coaching, maar daarnaast ook voor coaching via e-mail, hulp bij het schrijven van je eigen verhaal en zelfs voor het schrijven van een boek als je dat wilt. 

Persoonlijke coaching

Naast mijn opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener ben ik opgeleid als coach en heb daarna nog een NLP master opleiding gedaan. Maar mijn belangrijkste kwalificatie is volgens mij dat ik zelf seksueel misbruik heb meegemaakt, daardoor heb ik soms aan een half woord genoeg en vraag ik door waar anderen wellicht terugdeinzen.

Coaching kan bij mij in de praktijk in Giesbeek of via Skype plaatsvinden. Wil je meer weten? Klik hier

Schrijven over seksueel misbruik 

Als schrijfcoach ben ik gespecialiseerd in schrijven over seksueel misbruik. Het verhaal naar buiten brengen kent een aantal problemen. Natuurlijk kan het zijn dat door er over te schrijven, je traumatische verleden aangeraakt wordt en je hulp nodig hebt om wat er los komt te verwerken. Daarnaast kent het schrijven over seksueel misbruik een aantal dilemma’s, die te maken hebben met het thema:

  • Hoeveel detail geef je over wat er gebeurd is?
  • Vanuit welk tijdperspectief schrijf je?
  • Hoe omschrijf je flash-backs

Uitgeverij

Omdat ik graag zie dat goede boeken over seksueel misbruik geschreven en ook gepubliceerd worden, ben ik een eigen uitgeverij begonnen. Zo kun je op kleine schaal jouw boek ook echt uitgeven als je het geschreven hebt. Daarbij ga ik uit van twee voorwaarden:

  • het gaat over seksueel misbruik
  • het heeft een positieve insteek en bijdrage aan de kennis omtrent seksueel misbruik

Ik kan je begeleiden bij het schrijven als schrijfcoach, bij wat je tegenkomt als je schrijft als persoonlijke coach en bij alles wat er komt kijken bij het uitbrengen van jouw boek als uitgever. 

Heb je interesse? Stuur een berichtje via het contactformulier

Schrijven om je verhaal te delen

Wie schrijft wil vaak ook gelezen worden. Wil jij jouw verhaal met de wereld delen? Een aantal auteurs gingen je voor. 

Voor een voorbeeld van de boeken die via Uitgeverij Ivonne Meeuwsen uitgekomen zijn, klik hier