Keuze consult

In de wirwar van therapieën en therapeuten is het soms lastig navigeren. Niet voor niets heb ik de website van ‘Hulpverlening na seksueel misbruik’ de ondertitel ‘Wegwijzer in Traumaland’ meegegeven. Want de beste hulp is hulp die bij jou past, op dit moment en bij waar je nu last van hebt.

Allerlei hulpmiddelen om een passende hulpverlener te vinden

Weet je niet waar je moet beginnen? Op Hulpverlening na seksueel misbruik staat een stappenplan voor je klaar. Ben je hier gekomen omdat je er met behulp van dat stappenplan nog niet uitkomt, dan kun je het beste een keuze consult boeken.

Het keuze consult

Het keuze consult duurt ongeveer twee uur. In die tijd praten wij over wat jou is aangedaan en wat je eventueel al aan hulpverlening hebt gehad. We hebben het ook over waar je op dit moment het meeste last van hebt. Op basis daarvan kijk ik met je mee welke hulp bij jou past.

Wegwijzer in Traumaland

Ik ken alle therapeuten op de website ‘Hulpverlening na seksueel misbruik’. Ik heb met elk van hen minstens één gesprek gehad en ik heb een indruk van wie zij zijn als mens, naast wat ze te bieden hebben als hulpverlener.

Kosten

  • Een keuze consult kost € 80,00
  • Het duurt maximaal 2 uur. In de meeste gevallen lukt het ook binnen die tijd.
  • Mocht er meer tijd nodig blijken, dan kost het per half uur € 30,00 extra.
  • Het keuze consult vindt plaats via beeldbellen.

Aanmelden voor een keuze consult

Wil jij hulp bij het kiezen van een hulpverlener? Wil jij advies over wat je als eerste kunt gaan aanpakken? Stuur een mailtje met in de kop ‘Keuzeconsult’ naar ivonne.windtraveller@gmail.com