Hulpverlening na seksueel misbruik. Wegwijzer in Traumaland

Hulpverlening na seksueel misbruik. Wegwijzer in Traumaland

vb cover 1 'hulpverlening na sm'Wat zijn dan de mogelijkheden voor hulp als je seksueel misbruik hebt meegemaakt? Er is de (eerstelijns) psycholoog waar menig huisarts je naar zal verwijzen. Wat maar weinig mensen weten is dat in de opleiding tot psycholoog geen dag onderwijs zit over seksueel misbruik. Ook huisartsen zijn daar dikwijls niet van op de hoogte. Maar hoe vind je dan gespecialiseerde hulp die wél kennis heeft van seksueel misbruik? Kan deze wegwijzer in Traumaland jou helpen?

Hulpverlening na seksueel misbruik

In het boek staan 8 interviews met mensen die seksueel misbruik achterflap cover hulphebben meegemaakt, plus interviews met hun therapeut. De verschillende therapieën worden uitgelegd en daarnaast haalt de auteur een thema uit het verhaal extra naar voren. Een inspirerend boek, voor als je op zoek bent naar hulpverlening die past bij jou en als je wilt weten hoe verschillende therapieën werken. Het boek inspireert je om een actieve rol in je eigen hulpverlening te pakken. Zelf de regie in handen te nemen.

Wegwijzer in Traumaland

Ook voor therapeuten is het boek verhelderend. Het biedt een kijkje over de schutting bij een aantal alternatieve therapieën. Het breekt daarnaast een lans voor samenwerking rondom de klant, waarbij de klant de regie heeft over de hulpverlening. De lange termijn effecten van seksueel misbruik zijn dermate complex dat dit zelden of nooit op te lossen is met één enkele therapeut of therapie. Het boek daagt je uit om naast hulpverlener ook een wegwijzer in Traumaland te zijn.

Bestel het boek nu voor € 13,33 en je betaalt een bijdrage in de verzendkosten van € 3,18. Totaal reken je € 16,51 af

Alle bestellingen worden zo snel mogelijk op de post gedaan. Wil je een gesigneerd exemplaar? Geef dat even aan en vermeldt daarbij welke naam je er in wilt hebben. Alle boeken worden in een neutrale, ondoorzichtige envelop verstuurd.

Klik op de button – Betaal makkelijk en veilig via je eigen bank – Vul na betaling je adresgegevens in! 

Hulpverlening na seksueel misbruik. Wegwijzer in Traumaland verkoopbutton

 Ben jij op zoek naar een hulpverlener?

Op de website hulpverlening na seksueel misbruik staan een aantal therapeuten die ervaring hebben met dit thema.

 Ben jij hulpverlener?

Heb jij ervaring met hulpverlenen na seksueel misbruik en ben je benieuwd of vermelding op de website ook voor jou een optie is? Lees dan de voorwaarden op hulpverlening na seksueel misbruik.