Coaching bij seksueel misbruik

De focus bij mijn coaching ligt op de invloed van het verleden op het heden. Waar ik goed in ben, is het leggen van verbanden. Als ervaringsdeskundige weet ik wat de invloed is van ervaringen van toen, op hoe je nu in het leven staat. Daarnaast is het ook gewoon een talent van me om verbanden te leggen.

Bewustzijn en inzicht als eerste stap van helen

Ik raad mensen die bij mij in begeleiding willen aan om eerst mijn boek ‘Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij’ te lezen. Het boek geeft overzicht en biedt je hoop. Het maakt je bewust van de invloed van seksueel misbruik op alle levensgebieden. Hoe vaak ik niet gehoord heb: ‘Oh, dus ook dát heeft met het seksueel misbruik te maken!’

Kennismaken via mijn boekcoaching om te helen

Het boek geeft ook een aardig idee van wie ik ben als mens. Als je hulp zoekt bij het verwerken van seksueel misbruik, is de klik met je hulpverlener één van de belangrijkste zaken. Als het niet klikt, kun je beter stoppen en een ander zoeken. Het boek is een laagdrempelige manier om mij alvast te leren kennen. Na het lezen is de drempel om coaching te vragen vaak ook al lager.

Coaching via beeldbellen

Coaching via beeldbellen is geen ‘programma’ met een ‘protocol’. Een echt mens heeft behoefte aan echt menselijk contact. De computer is daarbij een handig hulpmiddelen voor mensen waarvoor Giesbeek te ver weg is om geregeld naar toe te gaan. Coaching gaat over jou en wat jij nodig hebt om verder te kunnen, om je verleden echt een plekje te geven.

Wat kost coaching?

  • Een kennismakingsgesprek kost € 80,00 en duurt twee uur, als er meer tijd nodig is kost dat €30,00 per half uur extra.
  • Mijn coaching kost € 80,00 per uur.
  • Een adviesgesprek over welke vorm van hulpverlening voor jou handig zou zijn op dit moment kan ook. Ook dat kost € 80,00 en duurt maximaal twee uur.

Wil je meer informatie? Stuur even een berichtje via het contactformulier

Reacties van klanten:

Ingrid: 
‘Ik merk zo mijn progressie. Ik voel dat ik getraind raak. Trigger (draai in buik) –  eruit stappen (soms deur uit, strand is nog steeds mijn haven, janken, vloeken, boosheid, of een frisse neus) – voelen (wat gebeurt hier?) –  benoemen, puzzelen –  voelen (wat heb ik nodig) – actie (vaak hier in de conflictsituatie piketpalen slaan en duidelijk zijn). Dus je had gelijk: therapie heb ik voorlopig niet meer nodig. Er zijn zeker nog wel hobbels en bobbels, maar ik kan ze zelf opvangen. De dalen duren steeds korter en voelen steeds minder zwaar. Ik raak er steeds meer bedreven in.’

Anoniem:
‘Ivonne, je stelde vandaag héél véél moeilijke vragen! Maar juist die vragen had ik nodig om te komen waar ik nu ben! Dat apprecieer ik enorm! Jij bent goud waard! En ja, ik zal waarschijnlijk nog ‘vallen’. Maar hopelijk vind ik ook dan weer de moed om opnieuw op te staan en door te gaan! Ik ga er voor! Ik wil er voor gaan!’