Paravisie publiceert artikel over seksueel misbruik

Maanden geleden, misschien zelfs een jaar geleden, nam de hoofdredacteur van Paravisie contact met me op. Ze hadden het plan opgevat om een nummer over seksueel misbruik te produceren. Daar ben ik op in gegaan en heb hem een interview gegeven.

Vervolgens hoorde ik met enige regelmaat van hem: ‘Het is uitgesteld’. Geeft niks, wat in het vat zit verzuurt niet natuurlijk. En nu, maart 2024 is het artikel er dus. Klik hier voor een sneak preview: Paravisie

Mocht je naar aanleiding van het artikel denken: Ik wou dat ik meer wist over seksueel misbruik, is er een cursus of opleiding die ik kan doen? Die is er.

Op 16 maart beginnen we en er is nog plek. Kijk hier voor meer info. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.