Samen helen partners

voorkant cover partnersMijn nieuwe boek ‘Partners in beeld. Seksueel misbruik raakt het hart van de relatie’ is nét uit. Partners herkennen de thema’s die er in staan in zichzelf. In de ‘Samen helen partners’ serie ga ik met een groep partners de thema’s uit het boek bespreken. Per thema lees je één of meerdere hoofdstukken en in de bijeenkomsten bespreken we deze. Zo ontstaat er een groep die elkaar ondersteunt.

Iedereen draagt bij aan de thema’s van Samen helen partners

Iedereen heeft bij elk thema wel iets bij te dragen: als je het al ‘doorgeworsteld’ hebt kun je je ervaring delen en als het thema voor jou actueel is, kun je leren van de ervaringen van anderen. Ik ondersteun het proces en deel mijn kennis en ervaring over de thema’s, vanuit mijn praktijk als coach en waar nodig aangevuld met mijn ervaringen als overlever.

Wanneer en waar?

De eerste serie bijeenkomsten ‘Samen helen voor partners’ zal bij voldoende interesse starten op donderdag 25 mei 2017 om 19.00 uur in Arnhem. De bijeenkomsten zullen eens per maand plaatsvinden, steeds op de laatste donderdag van de maand.

Inschrijven voor 12 bijeenkomsten samen helen

Samen helen partners bestaat uit een serie van 12 bijeenkomsten van 3 uur, steeds één per maand. Schrijf je in voor de hele serie en je betaalt 20 euro per keer (inclusief koffie/thee). Betaal je vooraf in één keer voor de hele serie, dan krijg je het boek erbij cadeau. Als je het boek al hebt krijg je 20 euro korting. Je betaalt dus 240 euro voor de hele serie en je geeft jezelf een mooie stok achter de deur om daadwerkelijk te komen. Per keer betalen kan ook (dat is dan exclusief boek). De bijeenkomsten vinden plaats in Arnhem.

De thema’s van samen helen partners

 1. Kennismaken en je verhaal delen
 2. Wat is een relatie voor jou?
 3. De onthulling en de omgeving
 4. Hulpeloosheid en machteloosheid
 5. De reddersvalkuil
 6. Communicatie
 7. Praten over seksualiteit en intimiteit
 8. Traumaseksualiteit
 9. Je lief in therapieland
 10. Omgaan met afweermechanismen
 11. Hechting, dissociatie en dergelijke
 12. Voelen, denken, doen

Hoewel de thema’s van ‘Samen helen partners’ hier in een bepaalde, voor mij logische, volgorde staan, kunnen we in overleg daarin variëren. Ook kan het zijn dat in een bepaalde groep een specifiek thema hevig speelt, waarvoor dan extra aandacht kan zijn en sta ik open voor eigen inbreng.

Wil jij meedoen met samen helen van seksueel misbruik?

Vul het onderstaande formulier in en je krijgt bericht zodra er voldoende aanmeldingen zijn.