Middag bijscholing seksueel misbruik

Kennisdelen en in gesprek gaan

De middag bijscholing seksueel misbruik is een nieuwe vorm van kennisdelen die ik aan het ontwikkelen ben. Mijn missie is dat er meer kennis over seksueel misbruik komt, juist op plekken waar er veel met de thematiek gewerkt wordt. Daarbij denken ik aan groepspraktijken, kleine instellingen, maar ook aan individuele therapeuten die bijvoorbeeld in het kader van intervisie bij elkaar komen en zich meer in seksueel misbruik willen verdiepen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn vooralsnog twee mogelijkheden:

  • een kant en klaar programma, waarbij in vogelvlucht de langetermijneffecten van seksueel misbruik benoemd worden en we in gesprek gaan over hoe je daar als hulpverleners mee om kunt gaan
  • een programma op maat, waarbij thema’s die spelen rondom seksueel misbruik bij jou in de praktijk, op jouw werkplek of in jouw omgeving aan de orde kunnen komen

In beide gevallen is mijn werkwijze interactief. Daarnaast sta ik open voor overleg over specifieke vragen, andere vormen, net wat er bij jou op de werkvloer passend en noodzakelijk is.

Het aanbod

Ik heb veel parate kennis over seksueel misbruik, met name over de langetermijneffecten en hoe die doorspelen in alle levensgebieden van de cliënt. Daarnaast heb ik als ervaringsdeskundig professional een unieke kijk op beide kanten van de hulpverlenersrelatie. Je kun mij uitnodigen voor een middag kennisdelen én in gesprek gaan over wat jou (of jouw team) bezighoudt rondom seksueel misbruik.

De randvoorwaarden

Wat er voor nodig is: een locatie en minimaal vijf betalende deelnemers. Ik kom vanuit Arnhem en in een straal van 100 kilometer rondom Arnhem betaal je geen reiskosten. Een middag duurt in totaal 4 uur, inclusief een koffie/thee pauze.

De prijs

  • Deelname is € 50,00 per persoon exclusief BTW
  • Minimum aantal deelnemers is vijf

De prijs is specifiek bedoeld om dit model zo betaalbaar mogelijk te maken voor alle soorten professionals. Het betreft op dit moment een pilot, waarbij ik ga kijken of de inspanning in verhouding is met de opbrengst. De kartrekker die vijf mensen samenbrengt krijgt van mij daarom gratis het boek ‘Hulpverlening na seksueel misbruik. Het trauma voorbij’.

Meer dan vijf deelnemers?

Zijn er meer dan vijf deelnemers, dan krijgen alle deelnemers een exemplaar van mijn boek ‘Hulpverlening na seksueel misbruik. Wegwijzer in Traumaland’ gratis.